Maternelle: szülésről és születésről

Gondolatok és érzések várandóssággal, szüléssel, születéssel kapcsolatban. Munkánk is ezzel kapcsolatos, kár lenne titkolni (www.maternelle.hu), de ez itt és most pont nem erről szól.

Friss topikok

  • babesz00: Mekkora ökörség ez az írás...... Ami esetleg helytálló az az, hogy a "környezetünk nem szokott ho... (2010.08.08. 14:11) Miért fogy a magyar?
  • sophie: Először is azt szeretném leszögezni, hogy az otthonszülés lényege nem az otthonban van. (bár nekem... (2008.07.24. 18:41) Miért jó otthon szülni?
  • Kiss Aliz: Nem is értem, europai ország vagyunk, civilizáltak, persze az egészségügyünk egy kalap 'sz' sem é... (2008.07.03. 16:36) A terhes nők dohányzása árt a babának

Otthonszülő pasas élményei

2008.04.21. 20:30 - maternelle

Magnum írta ezt kommentként, azt hiszem, érdemes a gondolatait kiemelni

Sziasztok. Pasas vagyok, de hozzászólnék. 2 gyermeket szültünk otthon csodálatosan szép módon, problémamentesen. Készültünk rá, tudtuk, hogy így akarjuk. Azt mondom, hogy szükség van arra, hogy egy teljesen egészséges anya egy teljesen egészséges várandósság esetén eldönthesse, hogy háborítatlanul szülhessen. Hölgyeim, minden tiszteletem, de nem arról szól ez a dolog, ogy otthon, vagy kórházban.... Arról szól, hogy háborítatlanul, olyan módon, ahogy a legjobb a gyermeknek. (és az anyának) (és az apának)ha ez egy kórház megadná, akkor akár kórház is lehetne a helyszín. Önök ne tudnák, hogy a világ legintimebb , legbensőségesebb dolgáról beszélünk? Asszem nálam jobban tudják. Ezt kellene megosztaniuk más szülő nőkkel, ügyeletes orvosokal, idegenekkel? Na persze, ha rendellenesség mutatkozik már a várandósság alatt akkor kényszerből igen.... Minden egészséges nő tud szülni!!! Nem kell belőlük kiműteni e gyermeküket!! (Lehet leharapni a fejemet... :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismama.blog.hu/api/trackback/id/tr62436010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása